PERLA DI ROMA AMSTERDAM

PERLA DI ROMA AMSTERDAM Ristorante Italiano Pizzeria sinds 1988

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1564 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Perla di Roma Amsterdam. Meer weten? Ontdek meer

3 jun 2022 om 20:13 De beste Italiaan (een echte hè) van Nieuw West. Vers gemaakte pizza's en pasta's. Bezorging duurt wat langer maar je weet dus waarom. Ivm personeelsgebrek bezorgen ze niet altijd via thuisbezorgt maar dan ga ik ze gewoon halen. Toptent. 10 sterren*
3 mrt 2022 om 20:56 First time im ordering here and im trully disappointed. The pizza was really distasteful- completely covered with tasteless,what looked like and tasted like - boiled big chunks of veggies. With the high reviews i did expect more.
3 mrt 2022 om 9:34 Bad food. One dish had 500gm butter in it. No one wants to eat butter for dinner. Lasagne had no taste.
24 jan 2022 om 19:42 Pizza's waren super lekker en goed heet!!! Op tijd geleverd....
24 jan 2022 om 15:09 Vaker besteld en dat was prima. Bezorgtijd was lang maar kan ik mee leven. De slechte kwaliteit van de melanzana en pizza 4 formaggi niet. Smakeloos en de aubergine was niet gaar. Er zat feta op de pizza wat ik nooit eerder heb gehad was altijd goed
24 jan 2022 om 8:42 Heerlijk gegeten! Op gevraagde tijd geleverd en goed warm!
24 jan 2022 om 8:29 Lasagne saus was waterig. De bezorging dramatisch. De food tracker gaf drie keer aan dat het nog maar 3 min zou duren maar sinds de eerste keer dat die dat zij heeft het nog 45min geduurd
22 jan 2022 om 21:22 Altijd goed en lekker
16 jan 2022 om 19:43 Heerlijke pizza’s ( daar gaat het natuurlijk ook!!) Duurde een beetje lang voor dat ze er waren!
2 jan 2022 om 23:33 Was weer super lekker
31 dec 2021 om 9:00 Heerlijke pizza's die super heet werden bezorgd alsof ze voor de deur gebakken waren. TOP!!!
28 dec 2021 om 8:14 De pizza's waren lekker en warm. Ze werden wel een half uurtje later bezorgd dan afgesproken. Maar was voor ons niet erg.