PERLA DI ROMA AMSTERDAM

PERLA DI ROMA AMSTERDAM Ristorante Italiano Pizzeria sinds 1988

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1554 beoordelingen
16 jan 2022 om 19:43 Heerlijke pizza’s ( daar gaat het natuurlijk ook!!) Duurde een beetje lang voor dat ze er waren!
2 jan 2022 om 23:33 Was weer super lekker
31 dec 2021 om 9:00 Heerlijke pizza's die super heet werden bezorgd alsof ze voor de deur gebakken waren. TOP!!!
28 dec 2021 om 8:14 De pizza's waren lekker en warm. Ze werden wel een half uurtje later bezorgd dan afgesproken. Maar was voor ons niet erg.
26 dec 2021 om 1:09 Heerlijk vers eten, goede kwaliteit en grote porties. Aardige bezorger en op tijd bezorgd.
15 dec 2021 om 6:33 Ondanks een tijd aangegeven, is mijn bestelling anderhalf uur te vroeg afgeleverd, en ondanks de bezorger zegt dat je dat in de oven kan opwarmen, was de saus al in de pasta ingetrokken. Zo jammer dit.!
10 dec 2021 om 22:25 Delicious. One of the best in town in my opinion.
10 dec 2021 om 20:19 Heerlijke entrecote, boterzacht en lekker gekruid
3 dec 2021 om 19:41 Heerlijke gegeten als altijd , best in town. En vandaag verrast door snelle levering!
29 nov 2021 om 22:16 Super lekker en snel!
28 nov 2021 om 21:39 Bezorging was zoals aangegeven, prima. Maar ik heb nog nooit zo'n slechte pizza gegeten.. sponzig, met houtskoolrestjes (en smaak) op de onderkant, veel te veel kaas. Hij viel uit elkaar in 1 grote drab...
27 nov 2021 om 8:46 Delivery time was 80 minutes. I got pizza with so much cheese my stomach turned around. I ordered a pizza with spicy salami buy there was nothing spicy to it. Most mothers or aunts would be a shamed if you charge 15 euro for a pizza without tomato.