PERLA DI ROMA AMSTERDAM

Recentebeoordeling


3 sterren uit 1634 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Perla di Roma Amsterdam. Meer weten? Ontdek meer

4 feb 2023 om 3:54 Eten zoals altijd goed, het duurde veels te lang bijna 2 uur op ons eten moeten wachten. Niet meer hier bestellen!
29 jan 2023 om 1:23 Super vriendelijk en heel erg lekker!!!
28 jan 2023 om 18:59 Heb Scaloppini con marsala besteld. Verwachte romige saus met kalfsoester. En kreeg droge gepaneerde vlees. En 2 uur wachten. Nooit meer!!!!
24 jan 2023 om 20:17 It was 2nd time that delivery was late by 1 hr on thursday. Food quality is good but used to taste better few weeks ago.
22 jan 2023 om 20:24 De pasta carbonara was goed. De pizza was lauw. Jammer, nog niet eerder meegemaakt. Bezorging was precies op de afgesproken tijd.
20 jan 2023 om 22:24 Eten is goed, maar duurde 2 uur voordat ik mijn eten kreeg. Pizza was een beetje koud.
20 jan 2023 om 20:25 wil je even een pizza bestellen voor je weg moet? dan moet je hier niet zijn. belachelijk lange wachttijd en je wordt ook niet gebeld dat het nog later wordt.
20 jan 2023 om 20:11 Na 1.5 uur wachten koud eten gekregen. Dit was de laatste keer.
16 jan 2023 om 10:33 Als je lekker wilt eten dan is dit restaurant prima maar helaas was het wachten hierop minder.
14 jan 2023 om 22:02 Eten is echt heerlijk, maar je moet er langer dan 2,5 uur op wachten.
14 jan 2023 om 21:23 Na 4 uur nog steeds mijn eten niet! Slechte service .
13 jan 2023 om 20:31 Ordered at 6pm, it's 8:30pm. Still haven't received it. Called twice. They keep telling the same thing: the delivery guy is on his way. We called half an hour ago and just recently. No solutions or compensations were offered. Just "he's on his way".